7 testimoni berhenti merokok selepas minum Vivix Shaklee.

Assalamua'laikum. Entry kali ni nak cerita pasal beberapa testimoni dari yang pernah mengamalkan Vivix Shaklee dan berjaya berhenti merokok. Sebelum terus scroll ke bawah, mesti ramai yang tertanya-tanya kenapa Vivix Shaklee ni boleh membantu untuk menghilangkan ketagihan merokok dan kenapa sangat bagus untuk diambil oleh perokok2 tegar ni. Apa kaitan nya ye tak?   Vivix …

Continue reading 7 testimoni berhenti merokok selepas minum Vivix Shaklee.

Advertisements

9 punca gastrik.

Assalamua'laikum. Tajuk entry kali ni... "9 punca gastrik". Okeh......... Kalau nak di ikutkan sebenarnya punca gastrik setiap orang berlainan. Sebab nya alahan setiap orang tu memang berlainan. Semuanya bergantung dengan perbezaan persekitaran, lifestyle, rutin harian, diet harian dan juga sejarah kesihatan keluarga masing-masing. Untuk tahu punca masalah kita yang mana satu, kita kena cuba satu …

Continue reading 9 punca gastrik.

Komplikasi yang teruk akibat berhenti dari ketagihan merokok.

Assalamua'laikum... Setiap perkara yang dah menjadi rutin memang akan timbul komplikasi bila kita nak berhenti. Terutamanya kalau berhenti secara mendadak. Contoh yang mudah, kita dah biasa lalu jalan yang sama setiap hari ke tempat kerja. Tiba-tiba satu hari tu ada diversion dan kita terpaksa lalu jalan lain. Waktu ni lah masalah akan timbul. Kita akan …

Continue reading Komplikasi yang teruk akibat berhenti dari ketagihan merokok.

6 testimoni Vivix Shaklee untuk masalah darah tinggi.

Assalamua'laikum. Masalah darah tinggi antara penyakit yang biasa kita dengar kebelakangan ni. Kalau dulu biasanya kita dengar orang-orang tua yang berumur atas 45 tahun je yang kena. Tetapi sekarang ramai yang muda-muda lagi dah kena. Ada yang seawal umur 20an... Menakutkan ... 😩 Ada banyak sebab dan punca yang mungkin boleh mencetuskan masalah darah tinggi …

Continue reading 6 testimoni Vivix Shaklee untuk masalah darah tinggi.

5 contoh kebaikan Vivix Shaklee yang saya suka.

Vivix Shaklee ni agak glemer jugak kan dikalangan pengamal-pengamal makanan tambahan ni. Ye lah selain glemer disebabkan harganya, banyak testimoni-testimoni yang telah bertebaran di viralkan yang menunjukkan pengamal Vivix Shaklee berpuashati dengan hasil nya. Tetapi adakah semua orang tahu Vivix Shaklee ni apa sebenarnya. Okeyyy... meh baca cerita saya di bawah ni. Ehehehe... Ramuan Vivix …

Continue reading 5 contoh kebaikan Vivix Shaklee yang saya suka.

Masalah cyst hilang dan alhamdulillah berjaya hamil.

Mula-mula customer ni ambil Vivix Shaklee untuk hilangkan masalah cyst yang beliau hadapi. Tapi alhamdulillah bukan setakat masalah cyst beliau hilang, beliau juga telah disahkan hamil. Tak sempat nak ambil botol ke 2 pun. Alhamdulillah Vivix Shaklee serasi. Berbaloi segala penantian serta usaha beliau selama lebih dari 6 tahun. Akhirnya impian nya telah tercapai....   Disclaimer …

Continue reading Masalah cyst hilang dan alhamdulillah berjaya hamil.