Kesan berpantang lepas bersalin dengan makanan tambahan yang betul.

Makanan tambahan pilihan ibu berpantang.

Advertisements

Kenapa semua orang terutamanya kaum ibu perlukan Omega Guard Shaklee

KENAPA KAUM IBU ATAU TERUTAMANYA WAHM (sesiapa je pun sebenarnya...) PERLUKAN OMEGA GUARD SHAKLEE? Biasanya orang kaitkan Omega-3 (komponen asid lemak omega dlm Omega Guard) dgn perkembangan minda kanak2.... Tapi sebenarnya Omega Guard Shaklee ni sgt banyak fungsi dia terutamanya utk mak2 yg superbizi nih. Meningkatkan fungsi GREY MATTER. Grey matter adalah komponen otak yg …

Continue reading Kenapa semua orang terutamanya kaum ibu perlukan Omega Guard Shaklee

Sakit pangkal peha akibat jatuh tapi sekarang dah boleh bergerak aktif.

Bila kita jatuh sakit semua pergerakan kita akan jadi terbatas. Sehinggakan perkara yang wajib buat pun kita jadi tak selesa dan malas nak buat. Semua rutin harian akan jadi terganggu. Saya pasti, bila ini terjadi pada kita pasti kita akan berusaha cari penawarnya. Omega Guard Shaklee mengandungi omega 3 yang bertindak sebagai anti keradangan. Dengan pengambilan …

Continue reading Sakit pangkal peha akibat jatuh tapi sekarang dah boleh bergerak aktif.

Nenek pun makan Omega Guard Shaklee

Salam. Saya percaya ramai yang tertanya-tanya siapa je yang boleh ambil Omega Guard Shaklee. Ini supplement minyak ikan. Jadi sesiapa je boleh ambil, tak kira umur dan tak kira apa masalah.  Biasanya kanak-kanak ambil untuk meningkat imun sistem diorang. Yang mudah sangat kena batuk, selsema dan demam eloklah amalkan Omega Guard ni. Untuk yang ada …

Continue reading Nenek pun makan Omega Guard Shaklee

Kurus dengan Omega Guard Shaklee

Salam. Boleh kurus dengan Omega Guard Shaklee? Hahaha... itu yang best tentang Omega Guard ni. Fungsinya bukan hanya sebagai booster imun sistem badan dan anti radang, boleh juga untuk kuruskan badan. Untuk lebih berkesan diambil bersama Alfalfa Shaklee yang bertindak untuk nyah toksin dan melawaskan pembuangan air. Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang …

Continue reading Kurus dengan Omega Guard Shaklee

Omega Guard Shaklee pun boleh kuruskan badan jugak..

Yezzaaa.... banyak kelebihan ambil Omega Guard Shaklee ni. Selain membantu meningkatkan imun sistem badan, secara tak langsung boleh menguruskan badan jugak tau.. Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis …

Continue reading Omega Guard Shaklee pun boleh kuruskan badan jugak..

3 produk Shaklee untuk ekzema supaya tak perlu tergaru-garu lagi.

Assalamua'laikum... Saya suka nak cerita pasal masalah ekzema ni. Kulit menggerutu, kering, menggelupas dan yang paling tak best kalau sampai luka dan pedih akibat terlalu asyik menggaru. Ekzema ni ada kaitan dengan alahan. Kita kena tahu apa yang kita tak boleh makan atau mungkin sebenarnya kita alah dengan persekitaran kita. Contohnya tempat berhabuk atau mungkin …

Continue reading 3 produk Shaklee untuk ekzema supaya tak perlu tergaru-garu lagi.