Testimoni kulit sihat gebu dengan Nutriwhite Shaklee.

Ini lagi testimoni kulit sihat gebu dengan Nutriwhite Shaklee. Memang berbaloi dengan RM yang dibelanjakan. Yang pasti boleh tahan lebih dari 3 bulan tau.... Seperti dalam post saya sebelum ni, saya jamin semua pengguna Nutriwhite Shaklee tak perlu risau tentang kesan sampingan yang boleh merbahayakan kulit. Sebab Nutriwhite Shaklee tak sama macam produk kecantikan yang …

Continue reading Testimoni kulit sihat gebu dengan Nutriwhite Shaklee.

Advertisements

Testimoni merawat kulit muka dengan set Nutriwhite Shaklee.

Bukan mudah nak mencari set kulit muka yang serasi ni. Lagi-lagi pulak sekarang ni banyak yang berlambak kat pasaran tu kita tak tahu dari mana asalnya. Sebab nya ada yang keluarkan produk tanpa ambil tahu proses pengeluaran nya. Kalau macam tu dah sah-sah lah memang tak ada bukti kajian saintifik dijalankan ke atas produk untuk …

Continue reading Testimoni merawat kulit muka dengan set Nutriwhite Shaklee.

3 produk asas Nutriwhite untuk kulit muka yang gebu.

Di dalam set Nutriwhite Shaklee, 3 produk paling asas ialah 1) Pencuci muka 2) Toner 3) Sunblock Untuk mendapatkan hasil yang optimum, gabungan ketiga-tiga produk ini adalah wajib. Ia bukan setakat mencuci muka sehingga bersih malahan MEMUTIHKAN. Antara kandungan semulajadi dalam produk ni: ✿✿ Pencuci muka: Ada ekstrak Strawberi Begonia baik untuk mengimbangi pigmentasi dan …

Continue reading 3 produk asas Nutriwhite untuk kulit muka yang gebu.