8 kelebihan detoks untuk hari yang lebih ceria.

Assalamua'laikum. Bila sebut detoks semua orang akan terbayangkan badan yang lebih sihat, ceria dan bertenaga. Dengan mengurangkan bebanan toksin di dalam badan dan meng optimumkan keupayaan organ badan untuk detoks dgn sendiri, ada 8 perkara yang boleh kita tahu bahawa detoks kita telah berhasil. 1) Turun berat badan. Timbunan toksin mengakibatkan badan tidak dapat untuk membakar …

Continue reading 8 kelebihan detoks untuk hari yang lebih ceria.

Advertisements

4 testimoni detoks Shaklee.

Apa maksudnya detoks? Bagus ke detoks ni. Detoks ialah proses pembersihan dan penyingkiran toksin dari badan. Apabila detoks telah dilakukan, proses penyerapan nutrien akan lebih bagus. Detoks juga sinonim dengan proses pembuangan sisa-sisa toksin, benda asing dan segala kekotoran dipaksa keluar dari dalam badan kita. Seperti contoh testimoni di bawah, proses detoks telah membantu untuk …

Continue reading 4 testimoni detoks Shaklee.

Kolagen Shaklee bagus untuk yang suka minum kopi…

Assalamua'laikum... Eheehehe.... I'm back.... Kolagen Shaklee bagus untuk yang suka minum kopi. Kenapa ekkk... Sebab bila minum kopi kulit akan jadi kering. Kopi akan "memusnahkan"kolagen dalam badan kita dan paling tak bagus nya kalsium dalam badan akan menyusut dengan banyak. Sebab tu saya akan sentiasa simpan kolagen Shaklee di rumah. Sekali-sekala saya akan ambil kolagen …

Continue reading Kolagen Shaklee bagus untuk yang suka minum kopi…

Kolagen Shaklee mampu menghilangkan masalah sakit lutut dan kulit bermasalah.

Assalamua'laikum... Lama sungguh lah saya tak update blog. Bulan December 2016 ni ada promosi kolagen Shaklee. Saya sangat rekomen kepada sesiapa yang ada masalah sakit lutut dan mempunyai kulit bermasalah terutamanya. Pengalaman saya hanya ambil 5 sachet tetapi kulit kering memang hilang dan jeragat dan blackhead kat kawasan hidung alhamdulillah semakin pudar dan berkurangan. Tetapi …

Continue reading Kolagen Shaklee mampu menghilangkan masalah sakit lutut dan kulit bermasalah.

Testimoni kulit sihat gebu dengan Nutriwhite Shaklee.

Ini lagi testimoni kulit sihat gebu dengan Nutriwhite Shaklee. Memang berbaloi dengan RM yang dibelanjakan. Yang pasti boleh tahan lebih dari 3 bulan tau.... Seperti dalam post saya sebelum ni, saya jamin semua pengguna Nutriwhite Shaklee tak perlu risau tentang kesan sampingan yang boleh merbahayakan kulit. Sebab Nutriwhite Shaklee tak sama macam produk kecantikan yang …

Continue reading Testimoni kulit sihat gebu dengan Nutriwhite Shaklee.

Testimoni merawat kulit muka dengan set Nutriwhite Shaklee.

Bukan mudah nak mencari set kulit muka yang serasi ni. Lagi-lagi pulak sekarang ni banyak yang berlambak kat pasaran tu kita tak tahu dari mana asalnya. Sebab nya ada yang keluarkan produk tanpa ambil tahu proses pengeluaran nya. Kalau macam tu dah sah-sah lah memang tak ada bukti kajian saintifik dijalankan ke atas produk untuk …

Continue reading Testimoni merawat kulit muka dengan set Nutriwhite Shaklee.

3 produk asas Nutriwhite untuk kulit muka yang gebu.

Di dalam set Nutriwhite Shaklee, 3 produk paling asas ialah 1) Pencuci muka 2) Toner 3) Sunblock Untuk mendapatkan hasil yang optimum, gabungan ketiga-tiga produk ini adalah wajib. Ia bukan setakat mencuci muka sehingga bersih malahan MEMUTIHKAN. Antara kandungan semulajadi dalam produk ni: ✿✿ Pencuci muka: Ada ekstrak Strawberi Begonia baik untuk mengimbangi pigmentasi dan …

Continue reading 3 produk asas Nutriwhite untuk kulit muka yang gebu.