8 kelebihan detoks untuk hari yang lebih ceria.

Assalamua'laikum. Bila sebut detoks semua orang akan terbayangkan badan yang lebih sihat, ceria dan bertenaga. Dengan mengurangkan bebanan toksin di dalam badan dan meng optimumkan keupayaan organ badan untuk detoks dgn sendiri, ada 8 perkara yang boleh kita tahu bahawa detoks kita telah berhasil. 1) Turun berat badan. Timbunan toksin mengakibatkan badan tidak dapat untuk membakar …

Continue reading 8 kelebihan detoks untuk hari yang lebih ceria.

Advertisements

4 testimoni detoks Shaklee.

Apa maksudnya detoks? Bagus ke detoks ni. Detoks ialah proses pembersihan dan penyingkiran toksin dari badan. Apabila detoks telah dilakukan, proses penyerapan nutrien akan lebih bagus. Detoks juga sinonim dengan proses pembuangan sisa-sisa toksin, benda asing dan segala kekotoran dipaksa keluar dari dalam badan kita. Seperti contoh testimoni di bawah, proses detoks telah membantu untuk …

Continue reading 4 testimoni detoks Shaklee.

8 manfaat utama Nutriferon Shaklee

Nutriferon Shaklee biasanya diambil untuk meningkatkan sistem imun badan bagi melawan virus dan jangkitan penyakit berjangkit. Biasanya keluarga saya dan saya akan ambil Nutriferon Shaklee bila badan dah mula rasa macam nak demam atau rasa lenguh-lenguh sendi. Dalam masa yang sama, anak-anak yang dah 2-3 hari batuk dan selsema yang tak ada tanda-tanda nak kebah, …

Continue reading 8 manfaat utama Nutriferon Shaklee

4 ekstrak tumbuhan yang ada dalam Nutriferon Shaklee

Nutriferon Shaklee dihasilkan dari 4 jenis tumbuhan. Campuran tumbuhan semulajadi ini dikatakan boleh membantu untuk meningkatkan dan menggalakkan peningkatan sistem imun dalam badan. Sistem imun ialah sel2 dan tisu di dalam badan yang membolehkan untuk melindungi dengan sendiri daripada jangkitan. 4 tumbuhan semulajadi yang ada dalam Nutriferon Shaklee ialah: Pumpkin seed~ Biji buah labu. Berfungsi …

Continue reading 4 ekstrak tumbuhan yang ada dalam Nutriferon Shaklee

3 produk Shaklee untuk ekzema supaya tak perlu tergaru-garu lagi.

Assalamua'laikum... Saya suka nak cerita pasal masalah ekzema ni. Kulit menggerutu, kering, menggelupas dan yang paling tak best kalau sampai luka dan pedih akibat terlalu asyik menggaru. Ekzema ni ada kaitan dengan alahan. Kita kena tahu apa yang kita tak boleh makan atau mungkin sebenarnya kita alah dengan persekitaran kita. Contohnya tempat berhabuk atau mungkin …

Continue reading 3 produk Shaklee untuk ekzema supaya tak perlu tergaru-garu lagi.

Eczema dan alahan adalah penyakit berkaitan.

Eczema sekarang ni memang antara penyakit yang biasa di alami oleh kebanyakan orang. Even baby baru 2-3 bulan lahir pun boleh ada masalah ni. First thing to know tentang eczema ni, kita mesti tahu punca nya. Macam saya, tak boleh amik dairy products. Selama ni, saya selalu di beritahu supaya jauh kan makanan yg "gatal". …

Continue reading Eczema dan alahan adalah penyakit berkaitan.