Kolagen Shaklee bagus untuk yang suka minum kopi…

Assalamua'laikum... Eheehehe.... I'm back.... Kolagen Shaklee bagus untuk yang suka minum kopi. Kenapa ekkk... Sebab bila minum kopi kulit akan jadi kering. Kopi akan "memusnahkan"kolagen dalam badan kita dan paling tak bagus nya kalsium dalam badan akan menyusut dengan banyak. Sebab tu saya akan sentiasa simpan kolagen Shaklee di rumah. Sekali-sekala saya akan ambil kolagen …

Continue reading Kolagen Shaklee bagus untuk yang suka minum kopi…

Advertisements

Kolagen Shaklee mampu menghilangkan masalah sakit lutut dan kulit bermasalah.

Assalamua'laikum... Lama sungguh lah saya tak update blog. Bulan December 2016 ni ada promosi kolagen Shaklee. Saya sangat rekomen kepada sesiapa yang ada masalah sakit lutut dan mempunyai kulit bermasalah terutamanya. Pengalaman saya hanya ambil 5 sachet tetapi kulit kering memang hilang dan jeragat dan blackhead kat kawasan hidung alhamdulillah semakin pudar dan berkurangan. Tetapi …

Continue reading Kolagen Shaklee mampu menghilangkan masalah sakit lutut dan kulit bermasalah.

3 produk Shaklee untuk ekzema supaya tak perlu tergaru-garu lagi.

Assalamua'laikum... Saya suka nak cerita pasal masalah ekzema ni. Kulit menggerutu, kering, menggelupas dan yang paling tak best kalau sampai luka dan pedih akibat terlalu asyik menggaru. Ekzema ni ada kaitan dengan alahan. Kita kena tahu apa yang kita tak boleh makan atau mungkin sebenarnya kita alah dengan persekitaran kita. Contohnya tempat berhabuk atau mungkin …

Continue reading 3 produk Shaklee untuk ekzema supaya tak perlu tergaru-garu lagi.