8 kelebihan detoks untuk hari yang lebih ceria.

Assalamua'laikum. Bila sebut detoks semua orang akan terbayangkan badan yang lebih sihat, ceria dan bertenaga. Dengan mengurangkan bebanan toksin di dalam badan dan meng optimumkan keupayaan organ badan untuk detoks dgn sendiri, ada 8 perkara yang boleh kita tahu bahawa detoks kita telah berhasil. 1) Turun berat badan. Timbunan toksin mengakibatkan badan tidak dapat untuk membakar …

Continue reading 8 kelebihan detoks untuk hari yang lebih ceria.

Advertisements

4 testimoni detoks Shaklee.

Apa maksudnya detoks? Bagus ke detoks ni. Detoks ialah proses pembersihan dan penyingkiran toksin dari badan. Apabila detoks telah dilakukan, proses penyerapan nutrien akan lebih bagus. Detoks juga sinonim dengan proses pembuangan sisa-sisa toksin, benda asing dan segala kekotoran dipaksa keluar dari dalam badan kita. Seperti contoh testimoni di bawah, proses detoks telah membantu untuk …

Continue reading 4 testimoni detoks Shaklee.

Testimoni turun berat badan dan inch loss dengan Shaklee.

Nak turunkan berat badan atau nak inch loss, perlu dengan cara yang betul. Perkara paling asas ialah mesti detoks. Testimoni di bawah ni menunjukkan pengambilan supplement yang betul boleh membantu anda untuk turunkan berat badan atau inch loss. Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah …

Continue reading Testimoni turun berat badan dan inch loss dengan Shaklee.

Kenapa dan siapa perlu untuk ber detoks. Bagaimana untuk memulakannya.

Assalamua'laikum. Ramai yang masih kurang faham siapa, bila dan bagaimana untuk detoks. Detoks ni tak semestinya untuk orang berpenyakit tetapi orang yang kelihatan sihat pun perlu jugak. Sebab toksin akan terbentuk di dalam badan semua orang. Jika dibiarkan, toksin yang berkumpul tu akan menjadi punca macam2 masalah. Ada 3 perkara yang boleh menjadi sebab toksin …

Continue reading Kenapa dan siapa perlu untuk ber detoks. Bagaimana untuk memulakannya.