Ibu bapa yang sentiasa sibuk perlukan makanan tambahan yang extra power untuk lebih cergas dan bertenaga.

Paling tak best bila dalam keadaan penat dan stress, fokus pada tanggungjawab di rumah mulai hilang. Kesian pada anak-anak bila mereka perlukan perhatian ibu ayah setelah seharian tiada di rumah. Sebab tu pentingnya untuk memastikan sumber makanan setiap hari dapat membantu untuk lebih cergas dan fokus pada tanggungjawab di rumah.

Glory Beach Resort, Port Dickson

Assalamua'laikum.. Kali ini di Port Dickson, kami menginap di Glory Beach Resort. Kami menginap di unit apartment 2 bilik. Alhamdulillah unit apartment tu selesa dan di dalam unit tu disediakan dapur yang lengkap untuk memasak. Untuk breakfast pagi, disekitar kawasan Glory Beach Resort ni ada orang-orang kampung situ yang berniaga. Memang tak ada masalah nak... Continue Reading →

Restoran Wan Zainab, Klang

Assalamua'laikum. Sesiapa yang duduk Klang area Kampung Sungai Udang, Teluk Pulai, Telok Gadong, Jalan Yadi dan Kampung Delek boleh lah sesekali tukar selera untuk makan malam. Perjalanan yang tak sampai 15 minit untuk ke Restoran Wan Zainab yang terletak di Kampung Sungai Pinang Dalam, Klang. Lebih mudah dan cepat sampai semenjak dah ada jambatan ke... Continue Reading →

Makan laksa di tepi pantai Tanjung Dawai

Assalamua'laikum. Saya pertama kali pergi Tanjung Dawai, Merbok, Kedah. Walaupun hanya 30 minit je travel dari Sungai Petani. Mulanya pergi tu cuma nak beli ikan bilis dan ikan gelama masam je. Hahahahaha.... Saje je pergi beramai-ramai. Tapi bila sampai sana banyak pulak gerai2 tepi laut ni. Macam syok je feeling2 minum petang sambil tengok pemandangan... Continue Reading →

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: