Kesan berpantang lepas bersalin dengan makanan tambahan yang betul.

Assalamua’laikum. Sangat penting untuk memilih makanan tambahan yang betul dalam waktu berpantang lepas bersalin.

Sebab nya ibu yang dalam waktu berpantang ni bukan setakat nak kena rawat luka lepas bersalin atau membetulkan semula urat saraf yang tegang dan lenguh.

Tetapi ibu dalam waktu berpantang juga perlu mengawal stress dan juga emosi. Yang mana biasanya disebabkan perubahan hormon dan juga perubahan rutin harian.

Sebab tu saya akan bagitahu sangat penting untuk mengambil makanan tambahan yang bukan sahaja boleh merawat luka atau melegakan urat saraf atau melegakan badan yang lenguh-lenguh tu.

Tetapi penting juga mencari makanan tambahan yang boleh membantu mengawal emosi. Dan dah tentu amalan rohani sepanjang waktu berpantang juga penting. Seperti sentiasa berzikir dan juga kerap pasang bacaan ayat-ayat suci Al-Quran sebagai terapi jiwa dan minda.

Macam-macam khasiat dan kebaikan yang boleh dapat jika kita konsisten mengamalkan set berpantang Shaklee ni. Antara yang biasa ramai ibu-ibu share ialah:

  1. Lebih cergas dan bertenaga sepanjang waktu berpantang.
  2. Alhamdulillah berasa sentiasa sihat sepanjang waktu berpantang.
  3. Kulit jadi lebih bersih dan sihat.
  4. Rambut tak banyak yang gugur.
  5. Kuku jadi lebih kuat dan sihat.
  6. Alhamdulillah emosi jadi lebih terkawal dan sentiasa ceria.
  7. Dapat mengawal berat badan. Ada yang dapat balik berat badan seperti sebelum mengandung.
  8. Yang paling penting, rezeki susu badan yang melimpah ruah dan dapat buat stok simpanan (terutamanya ibu-ibu yang perlu berkerja semula selepas habis tempoh berpantang).

Nahhh… cuba baca testimoni kat bawah ni. Alhamdulillah kebanyakkan nya bagitahu memang berpuashati dengan mengamalkan set berpantang Shaklee. Macam-macam kesan positif.

ESP_baby
Makanan tambahan pilihan ibu berpantang.
ESP_bf (2)
Makanan tambahan pilihan ibu berpantang.

IMG_7754[1]
Makanan tambahan pilihan ibu berpantang.
IMG_8178[1]
Makanan tambahan pilihan ibu berpantang.

Nampak tak… ehehe… saya bukan sembang kosong tau. Untuk set berpantang Shaklee memang saya tak ragu-ragu untuk rekomen pada semua orang. Lebih best set berpantang Shaklee ni boleh diamalkan terus sampai bila-bila. Sangat jimat kan….

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:

  • Sungai Udang Klang,
  • Telok Gadong,
  • Kampung Delek,
  • Jalan Yadi,
  • Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha. Call/Whatsapp : 012-5425600. Shaklee ID : 912861

Disclaimer dari saya.

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

img_2663-3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s