2 testimoni masalah gastrik dengan mighty 3 gems Shaklee.

Assalamua’laikum. Bila dah nak sampai bulan puasa ni, biasanya sesiapa yang ada masalah perut selalu berangin dan gastrik mesti akan mula risau.

Pelbagai resepi dan juga petua akan diamalkan dari sebelum masuk bulan Ramadhan sehinggalah bulan Ramadhan selesai. Ada yang berjaya dan ada yang semakin teruk dan kronik masalah gastrik nya.

Sebenarnya, selain dari mengenal pasti punca-punca dan alahan yang boleh menyebabkan gastrik tu muncul, mencari makanan yang sesuai juga penting untuk mengatasinya.

Sekurang-kurangnya dengan makanan tambahan yang betul dapatlah untuk mengawal masalah gastrik dari terus menjadi lebih kronik.

Antara produk Shaklee yang akan menjadi hot selling bila nak masuk bulan Ramadhan ni ialah Energizing Soy Protein (ESP), MealShakes (MS) dan Performance Drink (PD).

Ketiga-tiga produk ni bukan sahaja untuk yang mempunyai masalah gastrik, tetapi juga sesuai untuk yang sentiasa bergerak aktif dan boleh juga diberi kepada kanak-kanak.

Antara yang menjadi penggemar setia mighty 3 gems ni ialah:

1. Yang mempunyai masalah pedih ulu hati.

Energizing soy protein dan MealShakes membantu untuk mengurangkan pedih ulu hati. Ia akan membantu untuk neutralkan asid penyebab pedih ulu hati.

Tetapi untuk permulaan dapatkan khidmat doktor bertauliah untuk mengenal pasti punca pedih perut/ulu hati. Jika confirm cuma sakit biasa boleh continue ambil mighty 3 gems. Jika sakit yang serius, sila dapatkan nasihat doktor.

2. Orang dewasa yang sentiasa aktif.

Untuk yang sentiasa bergerak aktif. Ambil diwaktu awal pagi sebagai makanan penambah tenaga. Juga sesuai diambil waktu sahur di bulan puasa.

Performance drink merupakan minuman isotonik yang berperisa oren dan tanpa karbonat serta pewarna tambahan.

3. Orang dewasa yang tak sempat sarapan pagi.

Untuk yang selalu tak sempat makan pagi atau yang tak suka makan berat diwaktu pagi sangat sesuai amalkan mighty 3 gems Shaklee ni. Membantu memberi tenaga dan mempunyai nutrisi yang lengkap.

Gabungan ketiga-tiga ESP, MS dan PD akan membantu untuk melengkapkan nutrisi harian yang diperlukan.

4. Kanak-kanak yang sibuk dengan rutin harian.

Kanak-kanak mempunyai rutin harian persekolahan yang padat dari pagi hingga malam. Itu belum lagi dengan jadual kelas tambahan yang penuh walaupun pada hujung minggu.

Sebab itu kanak-kanak digalakkan mengamalkan MS dan PD. Kanak-kanak yang mengamalkan MS dan PD akan menjadikan mereka lebih cergas dan lebih fokus di sekolah.

5. Kanak-kanak yang baru nak mula berpuasa.

MS dan PD sangat sesuai untuk kanak-kanak yang baru nak belajar berpuasa dan tak ada selera nak makan sahur.

Ini kerana MS dan PD akan membantu mencukupkan nutrisi harian dan memebri tenaga tambahan untuk sepanjang hari.

6. Ibu yang menyusukan bayi.

Ibu yang sedang menyusukan bayi, akan berkongsi zat dan nutrisi dengan bayi. Sangat perlu ibu-ibu ini menambah zat dan nutrisi yang hilang itu dengan makanan tambahan yang betul.

Selain dapat menampung nutrisi yang hilang, mighty 3 gems Shaklee juga membantu untuk membanyakkan susu untuk bayi anda.

 

Cuba lihat 2 testimoni di bawah ni.

Masalah pedih perut dan pedih ulu hati? Energizing soy protein, Meal Shakes dan Performance Drink ialah minuman wajib ambil setiap hari sepanjang bulan puasa.
Energizing soy protein, Performance drink, MealShakes

 

Ingin dapatkan mighty 3 gems Shaklee di bawah ni? Hubungi saya segera.

Khidmat saya bukan sekadar menghantar produk Shaklee hingga ke depan pintu rumah anda, tetapi saya juga berpengalaman untuk bagi konsultasi tentang produk Shaklee secara berterusan.

Masalah pedih perut dan pedih ulu hati? Energizing soy protein, Meal Shakes dan Performance Drink ialah minuman wajib ambil setiap hari sepanjang bulan puasa.

 

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:

  • Sungai Udang Klang,
  • Telok Gadong,
  • Kampung Delek,
  • Jalan Yadi,
  • Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha. Call/Whatsapp : 012-5425600. Shaklee ID : 912861

img_2663-3

Advertisements

One thought on “2 testimoni masalah gastrik dengan mighty 3 gems Shaklee.

  1. Pingback: 9 punca gastrik. – AQ Camaraderies

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s