6 testimoni Vivix Shaklee untuk masalah darah tinggi.

Assalamua’laikum. Masalah darah tinggi antara penyakit yang biasa kita dengar kebelakangan ni. Kalau dulu biasanya kita dengar orang-orang tua yang berumur atas 45 tahun je yang kena. Tetapi sekarang ramai yang muda-muda lagi dah kena. Ada yang seawal umur 20an… Menakutkan … 😩

Ada banyak sebab dan punca yang mungkin boleh mencetuskan masalah darah tinggi ni. Antaranya cara hidup kita yang sibuk dan segalanya ‘instant’ dan juga pilihan menu makanan kita setiap hari. Macamanapun kita sendiri kena menilai dan ‘study’ sendiri yang mana kah menjadi punca masalah ni pada diri kita.

Pemilihan makanan tambahan yang betul juga adalah penting supaya kita tidak terus terbeban dengan masalah darah tinggi. Jika dibiarkan melarat ia boleh memberi kesan yang lebih buruk sebenarnya.

Di bawah ni antara 6 testimoni pengamal Vivix Shaklee yang dah merasai kesan positif hasil dari konsisten dengan Vivix Shaklee.

Vivix Shaklee
Masalah darah tinggi sehingga diserang stroke.

 

Vivix Shaklee
Masalah darah tinggi menyebabkan selalu pening dan letih.

Vivix Shaklee
Detoks dan tiada lagi masalah darah tinggi.

 

Vivix Shakler
Masalah darah tinggi sehingga menyebabkan dada sakit.

 

Vivix Shaklee
Vivix Shaklee buat badan jadi sihat dan cergas.

 

Vivix Shaklee
Tekanan darah tinggi turun selepas sebulan ambil.

 

Saya percaya mesti ramai yang sentiasa berusaha untuk mengatasi masalah darah tinggi ni. Sebenarnya ianya bahaya jika dibiarkan. Ada cerita yang saya baca dari pengalaman kawan-kawan, darah tinggi boleh menyebabkan diserang stroke. Ada juga yang boleh menyebabkan pembuluh darah pecah. Naúzubillah… Kita akan selalu disuruh jangan stress, tukar gaya hidup dan jaga pemakanan. Tetapi “jangan stress” tu agak payah sikit bagi pendapat saya. Dalam keadaan hidup yang serba mencabar ni. Kita mungkin boleh kurangkan “stress” tu. Dalam masa yang sama jaga pemakanan dan pilih lah makanan tambahan yang betul juga digalakkan.

Kita akan selalu disuruh jangan stress, tukar gaya hidup dan jaga pemakanan. Tetapi “jangan stress” tu agak payah sikit bagi pendapat saya. Dalam keadaan hidup yang serba mencabar ni. Kita mungkin boleh kurangkan “stress” tu. Dalam masa yang sama jaga pemakanan dan pilih lah makanan tambahan yang betul juga digalakkan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:

  • Sungai Udang Klang,
  • Telok Gadong,
  • Kampung Delek,
  • Jalan Yadi,
  • Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha. Call/Whatsapp : 012-5425600. Shaklee ID : 912861

Disclaimer dari saya.

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

img_2663-3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s