Kolagen Shaklee mampu menghilangkan masalah sakit lutut dan kulit bermasalah.

Assalamua’laikum… Lama sungguh lah saya tak update blog. Bulan December 2016 ni ada promosi kolagen Shaklee. Saya sangat rekomen kepada sesiapa yang ada masalah sakit lutut dan mempunyai kulit bermasalah terutamanya.

Pengalaman saya hanya ambil 5 sachet tetapi kulit kering memang hilang dan jeragat dan blackhead kat kawasan hidung alhamdulillah semakin pudar dan berkurangan. Tetapi bila saya stop makan kolagen dan mula malas bersihkan muka dalam masa yang sama duk pulun minum kopi bercawan-cawan, memang masalah kulit kering saya akan muncul semula. Ehehehe….

Tapi apa yang saya cuba nak sampaikan disini, Tak perlu tunggu makan berkotak-kotak kolagen pun dah boleh nampak hasilnya. Bila kulit muka kita cukup kolagen, ianya akan jadi lembut, lembab dan pori akan mengecil. Bila ketiga-tiga hasil ni kita dapat rasa maka itu yang menyebabkan muka kita nampak bersih cerah, jeragat akan pudar dan hilang. Liang pori mengecil pula akan menjadikan blackhead segan-segan nak muncul.

Haaa… apa lagi. Pada sesiapa yang ada masalah klit kering, menggelupas, kulit tak sekata, masalah kulit kombinasi (pipi kering, tapi T-zone berminyak), berjeragat atau berjerawat sangat digalakkan amalkan kolagen Shaklee. InsyaAllah….

Untuk masalah sakit lutut pulak, jangan tak tahu yang lutut kita memerlukan kolagen jugak. Kandungan kolagen di dalam kolagen Shaklee ni mampu menampung keperluan kolagen untuk lutut kita jika diamalkan dengan kerap. Terutamanya oleh sesiapa yang banyak melakukan pergerakan atau mungkin juga untuk atlit yang aktif dan lincah.

comelsihat.wordpress.com

img_7424
comelsihat.wordpress.com
 

img_7420-1
comelsihat.wordpress.com
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:

  • Sungai Udang Klang,
  • Telok Gadong,
  • Kampung Delek,
  • Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha. Call/Whatsapp : 012-5425600. Shaklee ID : 912861

img_2663-3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s