Nutriferon Shaklee dan masalah hidung tersumbat

Ini memang antara masalah kami anak beranak. Bangun pagi setiap hari hidung tersumbat. Kalau anak yang umur 9 tahun tu lagi kesian. Bersin bertalu talu.

1478602204463
Masalah resdung dan sinus

 

Nutriferon Shaklee membantu meningkatkan imun sistem badan untuk melawan alahan. Jadi, Nutriferon Shaklee akan membantu bukan sahaja untuk menghilangkan alahan tetapi melawan jangkitan penyakit berjangkit yang lain juga. Memang berbaloi setiap rumah untuk simpan Nutriferon Shaklee ni. Lebih-lebih lagi yang ada anak kecik kat rumah tu.

Untuk keluarga kami, saya dan suami akan ambil Vivix Shaklee. Anak-anak ambil Nutriferon Shaklee dan Omega Guard Shaklee. Bila dah hilang bersin dan hidung tersumbat tu, nak maintain kesihatan, amalkan Omega Guard Shaklee je. Ketiga-tiga supplement ni memang wajib ada di rumah. Sangat membantu meningkatkan imun sistem badan kami anak beranak. 😊😍😍😍.

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?
Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:

  • Sungai Udang Klang,
  • Telok Gadong,
  • Kampung Delek,
  • Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha. Call/Whatsapp : 012-5425600. Shaklee ID : 912861

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s