Testimoni kulit sihat gebu dengan Nutriwhite Shaklee.

Ini lagi testimoni kulit sihat gebu dengan Nutriwhite Shaklee. Memang berbaloi dengan RM yang dibelanjakan. Yang pasti boleh tahan lebih dari 3 bulan tau….

Seperti dalam post saya sebelum ni, saya jamin semua pengguna Nutriwhite Shaklee tak perlu risau tentang kesan sampingan yang boleh merbahayakan kulit. Sebab Nutriwhite Shaklee tak sama macam produk kecantikan yang berlambak kat luar tu.

Ada apa-apa masalah dengan produk Shaklee, boleh terus komplen je ke diorang. Sebab mereka ada pakar-pakar yang sentiasa membuat kajian untuk penambahbaikan di makmal mereka sendiri. Bukan upah ke makmal luar tau.

Cuba baca testimoni kat abwah ni. Punyalah suka adik ni sampai dia nak syorkan kat semua adik beradik dia. Tanpa ragu-ragu…..

testimoni-nutriwhite-2
Kulit muka cantik gebu dengan set Nutriwhite Shaklee. comelsihat.wordpress.com

Promosi bulan ini untuk AHLI BARU yang membeli Set Asas Nutriwhite akan dapat FREE LECITHIN

.
Terhad sehingga 15hb Oktober sahaja.
Dapatkan HARI INI

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:

  • Sungai Udang Klang,
  • Telok Gadong,
  • Kampung Delek,
  • Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha.
Call/Whatsapp : 012-5425600.
Shaklee ID : 912861

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s