Bukan mudah nak mencari set kulit muka yang serasi ni. Lagi-lagi pulak sekarang ni banyak yang berlambak kat pasaran tu kita tak tahu dari mana asalnya. Sebab nya ada yang keluarkan produk tanpa ambil tahu proses pengeluaran nya. Kalau macam tu dah sah-sah lah memang tak ada bukti kajian saintifik dijalankan ke atas produk untuk memastikan keselamatan produk tu pada pengguna, ye tak…

Kalau dengan Shaklee, jangan risau. Buka setakat boleh tahu di mana produk nya di buat, siapa saintis yang membuatnya pun kita tahu. Bahkan, rekod kajian saintifiknya pun kita tahu jugak. Jadi kalau tiba-tiba kita ada masalah dengan produk Shaklee ni, kita boleh terus berhubung dengan Shaklee. Nanti diorang akan forward kan masalah kita ke makmal diorang kat U.S sanun ha…. Bagus kan….

So tak yah cakap panjang. Kat bawah ni testimoni pengguna yang dah menggunakan produk Nutriwhite Shaklee. Tak perlu risau kulit makin menipislah, kulit makin sensitif lah atau lagi teruk kalau kulit makin menggerutu atau menggelupas sampai boleh jadi barah kulit. InsyaAllah Nutriwhite Shaklee tidak akan ada kesan sebegitu….

testimoni-nutriwhite
Nutriwhite Shaklee untuk kulit muka cantik gebu. comelsihat.wordpress.com

Promosi bulan ini untuk AHLI BARU yang membeli Set Asas Nutriwhite akan dapat FREE LECITHIN
.
Terhad sehingga 15hb Oktober sahaja.
Dapatkan HARI INI

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:

  • Sungai Udang Klang,
  • Telok Gadong,
  • Kampung Delek,
  • Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha.
Call/Whatsapp : 012-5425600
Shaklee ID : 912861

Advertisements