TERLENA…

Sedang saya termangu, tiba2 ada orang forward kat group whatsapp puisi dari Al Marhum Prof Hamka. Dan tiba2 saya seperti baru bangun dari tidur dalam keadaan tersentak. Apa yang dikatakan di dalam puisi di bawah ni memang betul2 terkena batang hidung sendiri. Banyak sangat lalai dan leka sebelum ni. Terlalu asyik menangguh kan kerja. Rasa …

Continue reading TERLENA…

Advertisements

Amalkan supplement untuk boost up immune system badan.

Assalamua'laikum. Hari ni saya nak cerita pasal vitamin yang saya makan untuk boost up immune system badan saya. Bila saya kerap sangat sakit kepala, sebenar nya saya risau nak makan ubat tahan sakit tu. Sebab dok pikir banyak nya lah dadah yang dah saya makan masuk dalam perut ni. Dari umur 12 tahun saya dah …

Continue reading Amalkan supplement untuk boost up immune system badan.

7 testimoni berhenti merokok selepas minum Vivix Shaklee.

Assalamua'laikum. Entry kali ni nak cerita pasal beberapa testimoni dari yang pernah mengamalkan Vivix Shaklee dan berjaya berhenti merokok. Sebelum terus scroll ke bawah, mesti ramai yang tertanya-tanya kenapa Vivix Shaklee ni boleh membantu untuk menghilangkan ketagihan merokok dan kenapa sangat bagus untuk diambil oleh perokok2 tegar ni. Apa kaitan nya ye tak?   Vivix …

Continue reading 7 testimoni berhenti merokok selepas minum Vivix Shaklee.

9 punca gastrik.

Assalamua'laikum. Tajuk entry kali ni... "9 punca gastrik". Okeh......... Kalau nak di ikutkan sebenarnya punca gastrik setiap orang berlainan. Sebab nya alahan setiap orang tu memang berlainan. Semuanya bergantung dengan perbezaan persekitaran, lifestyle, rutin harian, diet harian dan juga sejarah kesihatan keluarga masing-masing. Untuk tahu punca masalah kita yang mana satu, kita kena cuba satu …

Continue reading 9 punca gastrik.

Harga Shaklee terbaru bermula Mei 2017.

Assalamua'laikum. Bermula dari bulan Mei 2017 haritu, Shaklee dah mula dengan harga baru. Ada produk yang terjejas dengan harga baru dan ada yang tidak.   Berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee? Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan: Sungai Udang Klang, Telok Gadong, Kampung Delek, Jalan Yadi, Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya. Hubungi saya segera. …

Continue reading Harga Shaklee terbaru bermula Mei 2017.